Nieuwsbrief Payroll Plaza

De huidige arbeidsmarkt is sterk aan veranderingen onderhevig. Grote organisaties nemen steeds minder werknemers in vaste dienst. Steeds vaker wordt gekozen voor een flexibele arbeidsschil. Ook door de toenemende belangstelling voor “ Het Nieuwe Werken” is ook meer aandacht gekomen voor flexwerkers. Met al deze veranderingen rondom de arbeidskrachten is ook steeds meer aandacht bestaan voor Payrolling. Het aantal Payroll bedrijven dat haar diensten aanbiedt is dan ook sterk gegroeid.
Met behulp van de nieuwsbrief willen we u informeren over de ontwikkelingen op het gebied van Payrolling en de acties die de Payroll bedrijven voeren.

Het aantal berichten dat u via deze nieuwsbrief kan verwachten is dus sterk afhankelijk van het aantal acties dat worden geïntroduceerd. Het aanmelden is geheel gratis en u gaat geen verplichtingen aan. Met ieder bericht dat u ontvangt heeft u de mogelijkheid om zich af te melden voor de nieuwsbrief. Allemaal erg eenvoudig.

Aanmelden gaat door het achterlaten van uw naam en e-mail adres. Na ontvangst van deze gegevens sturen we u een e-mail met daarin het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Pas nadat deze bevestiging is ontvangen is de aanmelding voltooid. Neem voor vragen ten aanzien van deze dienst contact op met de webmaster van deze Payroll-Plaza.com.

Aanmelden voor Nieuwsbrief van Payroll Plaza

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief.