CN Payroll

CN PayrollCN Payroll heeft haar regio kantoor in Hoofddorp staan. De afkorting CN dat staat voor Career Network is misschien wat onbekend. CN Payroll is onderdeel van de Kingfield Group BV. In de algemene voorwaarden van de organisatie staat verder te lezen dat de organisatie valt onder StudentenWerk. Op haar site staat aangegeven dat CN Payroll toonaangevend dienstverlener is in HR oplossingen. De organisatie heeft meer dan 20.000 arbeidscontacten op jaarbasis.

CN Payroll lid van de ABU

CN Payroll is aangesloten bij de ABU. Ieder lid van de ABU moet voldoen aan strenge regels. Deze regels komen bovenop de wettelijke regels en normen waaraan een organisatie moet voldoen. Onderneming de bij de ABU zijn aangesloten zijn financieel betrouwbaar en moeten klanten een veilig gevoel geven. CN Payroll geeft aan dat zij voldoet aan de strenge gedragsregels van de ABU. Dit geeft de uitzendkrachten de zekerheid dat ze in zee gaan met een open en eerlijk bureau.

Alle organisaties die lid zijn van de ABU hanteren ook de CAO van de ABU. Daarin zijn alle rechten en plichten van uitzendkrachten en uitzendbureaus vastgelegd. Leden van de ABU worden regelmatig gecontroleerd op naleving van de wetten, regels en betalingsgedrag. Deze controle wordt uitgevoerd door gecertificeerde organisaties. Alleen de uitzendorganisaties die voldoen aan de strenge criteria mogen lid blijven van de ABU organisatie en het logo voeren.

Diensten van CN Payroll voor medewerkers

Iedereen die werkzaam is voor een van de werkmaatschappijen van CareerNetwork, CN IT of StudentenWerk BV kan gebruik maken van de volgende diensten:

  • Online uren declareren
  • Online loonafrekeningen raadplegen
  • Opbouw van reserveringen bijhouden
  • Online je NAW-gegevens beheren.

Diensten van CN Payroll voor Werkgevers

Voor de werkgevers is een online dienstverlening ingericht. Iedere werkgever die zaken doet met een van de werkmaatschappijen van de groep waartoe CN Payroll behoort, krijgt een persoonlijke pagina. Via deze persoonlijk pagina kan de werkgever:

  • Uren declaraties inzien en goedkeuren
  • Rapportages aanmaken
  • Raadplegen flexwerkers overzicht.

Zie voor meer informatie over de diensten en voorwaarden van CN Payroll, de internet site van deze dienstverlener. Op deze site kan ook een offerte worden aangevraagd. Ook met je mobiel kun je gebruik maken van de diensten van CN Payroll. Ga hiervoor naar de volgende url: cnpayroll.nl/mobiel

De informatie over de CN Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]