Connexie Payroll

Connexie payrollConnexie is in maart 1998 opgericht en is landelijk actief. De organisatie uit Tilburg voert Payroll diensten uit voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Op haar site staat geeft Connexie Payroll aan dat het een van de grootste payroll ondernemingen van Nederland is. De organisatie heeft een compleet dienstenpakket en stemt haar diensten af op de persoonlijke wensen van haar klanten. De organisatie is zeer actief in de Payroll branche. Begin 2012 heeft Connexie een eigen onderneming CAO afgesloten met de vakbond LBV. Daarmee wordt wederom de betrokkenheid van Connexie bij de branche onderstreept.

Innovatie bij Connexie Payroll

Connexie wil als organisatie graag voorop lopen als het gaat om innovatieve ontwikkelingen in de payroll branche. Al direct vanaf de start legt de organisatie nadruk op technische ontwikkelingen en automatisering. En in september 2006 heeft Connexie de VPO opgericht. Dit is de Vereniging Payroll Ondernemingen, een branche vereniging die de belangen van de aangesloten payroll ondernemingen behartigt.

De voordelen van Connexie Payroll

Connexie geeft aan dat haar klanten kunnen profiteren van zes grote voordelen:

  • Koploper in kwaliteit
  • Keiharde garanties
  • Verantwoordelijkheid
  • Modern systeem
  • Keurmerk
  • Vertrouwen en respect

Online diensten van Connexie

De klanten van Connexie Payroll kunnen gebruik maken van een online dienstverlening ie 24 uur per dag beschikbaar is en zeven dagen per week. Daarmee hebben de klanten op ieder gewenst moment inzage in de personeelsadministratie. Bijvoorbeeld om de digitale factuur te raadplegen of de status van de verschillende medewerkers.
Zie voor meer informatie van Connexie Payroll de site van deze Payroll onderneming.

De informatie over de Connexie Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]