Driessen Payroll

Driessen payrollDriessen Payroll is als organisatie opgericht in 1993 en bestaat dus al een geruime tijd. De organisatie die nu gevestigd is in Helmond is opgericht door Jan Driessen. In haar bestaan heeft de organisatie zich ontwikkeld tot specialist in de HRM diensten en Payroll diensten voor de overheid, cultuursector, onderwijs en Zorg & welzijn. Driessen Payroll ziet zich zelf als een toonaangevende HRM-dienstverlener en een van de grootste Payroll organisaties van Nederland. Op het moment van schrijven heeft de organisatie meer dan 130 medewerkers in dienst. Deze medewerkers staan altijd klaar voor ruim 700 publieke organisaties.

Driessen Payroll gaat voor zekerheid

Op de site van Driessen payroll staat te lezen dat personeel wordt gezien als het grootste kapitaal van haar klanten. Zekerheid op dit vlak is dan ook erg belangrijk volgens Driessen. Deze zekerheid bepaald mede het goed draaien van een onderneming of organisatie. Daarom wil Driessen ook de zekerheid bieden als Payroll dienstverlener. En natuurlijk voor alle andere HRM diensten die het levert. Naast de zekerheid kunnen de klanten bij Driessen ook rekenen op continuïteit en flexibiliteit.

Driessen Payroll meer dan alleen Payrolling

Driessen Payroll is natuurlijk erg bekend vanwege de Payroll dienstverlening. Maar de organisatie biedt nog veel meer HRM diensten aan. De klanten kunnen bij Driessen ook terecht voor:

  • Consultancy
  • Outsourcing
  • Software
  • Opleidingen

Driessen software

Driessen ontwikkelt zelf ook software voor arbeidvoorwaarden en HRM afdelingen. De organisatie is al meer dan 15 jaar leverancier van het software pakket RAP. Dit is een digitaal HRM systeem voor non-profit organisaties. Met deze software krijg je een volledig overzicht van onder andere de arbeidsvoorwaarden en rechtsposities die horen bij de CAO. Het gaat hier om een webbased applicaties. Deze software is te verkrijgen voor de Overheid, het Onderwijs en voor Zorg & Welzijn. Het basis systeem van RAP kan door middel van extra modules worden uitgebreid met functionaliteit voor onder andere advisering, modeldocumenten en jurisprudentie.

Veel verschillende internet sites voor Driessen Payroll

Als je op het internet op zoek gaat naar informatie over Diessen Payroll, valt op dat er verschillende websites zijn. Met verschillende namen worden een groot aantal websites aangeboden met informatie over de HRM diensten, payrolling maar natuurlijk ook over de organisatie zelf. Op de site driessenpayroll.nl wordt veel informatie aangeboden over het begrip payrolling. Wat het is maar ook wat bijvoorbeeld de voorbeelden zijn voor medewerkers. Zie voor meer informatie de site van Driessen Payroll site.

De informatie over de Driessen Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]