HRpm Payroll

hrpm payrollHRpm geeft aan dé specialist te zijn op het gebied van personeel en banen in de brede agrarische sector. Daarnaast richt de organisatie zich ook op het MKB in Nederland. HRpm ontzorgt! De organisatie streeft ernaar geen doorsnee uitzendbureau te zijn. Maar een full-servicepartner op het gebied van Uitzenden & detacheren, Werving & selectie, Payroll en Loopbaanbegeleiding. Middels kwaliteit, advies op maat en transparante communicatie kan HRpm adequaat op alle personeelsvragen reageren.  Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel! Bezoek de site van HRpm voor een overzicht van de actuele vacatures.

Wat is HRpm Payroll?

Bij payrolling geeft je als opdrachtgever de personeels- en salarisadministratie uit handen aan HRpm. Zo kunt je de aandacht volledig richten op de kernactiviteiten van het eigen bedrijf.

HRpm Payroll biedt vrijheid en zekerheid

Bij payrolling neemt HRpm het juridisch werkgeverschap van de werkgever over. De werknemers zijn op papier in dienst van HRpm, maar blijven gewoon voor
de werkgever het werk verrichten.  Het arbeidscontract en de salarisadministratie worden hierbij volledig verzorgd door HRpm. Het enige waar jezelf verantwoordelijk voor blijft is de werving en selectie. Ook dit kan je bij HRpm uitbesteden.

Ook de dagelijkse begeleiding en coaching van de werknemers op de werkvloer blijft de eigen verantwoordelijkheid. Op die manier zullen uw werknemers zich sterk verbonden voelen met uw bedrijf.

HRpm Payroll interessant voor uw bedrijf?

HRpm Payroll geeft aan interessant te zijn voor ieder bedrijf met personeel. HRpm neemt het werkgeverschap van nieuwe of huidige werknemers van je over, terwijl je alleen gewerkte uren van de medewerker betaald. Hierdoor bespaar je op boekhoudkosten, hoef je geen zorgen meer te maken over wet- en regelgeving, loop je geen financieel risico bij ziekte van uw werknemer. En je geniet van de grote flexibiliteit van de uitzend-cao. HRpm Payroll is al interessant vanaf één medewerker, zowel voor fulltime-, parttime- als vakantie- of oproepmedewerkers, maar ook zaterdaghulpen.

Wat zijn voordelen HRpm payroll?

HRpm geeft een korte opsomming van de voordelen van de payroll dienstverlening:

  • Eén aanspreekpunt voor al uw personeelszaken
  • Een gunstige uitzend-cao
  • Flexibele contracten inzetten als verlengde proeftijd
  • De eerste 78 gewerkte weken zijn flexibel, daarna nog 6 bepaalde tijd contracten in 4 jaar aan te bieden
  • Een transparant tarief
  • Zelf beslissen over ziekte risico’s
  • Beschikbare juridische- en verzuim hulp
  • Persoonlijk advies

Meer weten over HPrm payroll diensten?

Als je een personeelsvraag hebt, of nieuwsgierig bent naar wat HRpm kan betekenen? Dan kun je via de site van de HRpm contact opnemen. HRpm geeft aan ook bij je langs te willen omen als dat beter uitkomt. HRpm verzorgt niet alleen payrolling, maar is een fullservice kantoor waar het draait om advies op maat en bemiddeling van personeel. Uw personeel is onze zorg. HRpm helpt u graag, dát werkt!

(Pagina laatst bijgewerkt: 22 december 2016)