N2 People Payrolling

N2 People payrollUitzendbureau N2 People is gestart in oktober 2010. Met de hoofdvestiging in Venray bedient de organisatie klanten in heel Nederland. Aangesloten bij de ABU positioneert N2 People het Nieuwe Uitzenden. Hierbij richt N2 People zich op 3 pijlers:

  • Begeleiding en huisvestiging van medewerkers: de medewerkers van N2 People worden niet gehuisvest in caravans of chalets. De campings en grote woonlocaties worden zoveel mogelijk vermeden. De woonruimte voor de medewerkers is van goed tot zeer goed niveau
  • Opleidingen: de medewerkers van N2 People krijgen de ruimte om zicht te ontwikkelen en te verbeteren. de medewerkers krijgen naast een algemene training ook taaltraining en vakgerichte opleidingen. Zodat iedereen zich kan door ontwikkelen tot enthousiaste professional.
  • Productiviteit: De werkwijze van N@ People is gericht op het verhogen van de productiviteit van de klanten en het verlagen van de kosten.

Specialisatie N2 People

Op haar site geeft Ns People aan dat het kiest voor een aantal specialisaties:

  • Retail
  • Automotive

De medewerkers die aan de slag gaan binnen het segment Automotiv worden getest op verschillende onderdelen. Alleen bij een positief resultaat mogen medewerkers starten met een eerste stage, waarbij ze getest worden op vakmanschap.

N2 People Payrolling diensten

Door te kiezen voor de Payrolling diensten van N2 People geeft de ondernemer het werkgeverschap uit handen en komen de medewerkers in diens van N2 People. N2 People neemt dan de administratieve taken over. Op deze manier wordt de ondernemen ontlast die zich volledig kan storten op het ondernemen. De ondernemen blijft zelf verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw personeel. Ook het leidinggeven en toezicht houden op de werkzaamheden blijft een verantwoordelijkheid van de ondernemer.

Voor meer informatie over de Payroll diensten van N2 People verwijzen we naar de website van dit uitzendbureau.

De informatie over de N2 People Payrolling op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]