Payroll Backoffice

payroll backofficePayroll Backoffice is specialist op het gebied van backoffice dienstverlening en payroll voor uitzendbureaus en detacheringsbureaus. Het bedrijf heeft al haar administratieve processen gedigitaliseerd, inclusief urenregistratie en ondertekening van arbeids- en opdrachtovereenkomsten. Volgens Payroll Backoffice is dit uniek in Nederland!

Kwaliteit en Zekerheid

Payroll Backoffice beschikt over verschillende certificaten. Waaronder een NEN 4400-1- en VCU-certificering en is aangesloten bij de ABU. Zo weet je zeker dat je samenwerkt met een betrouwbare partner die kwaliteit levert. Bezoek de site van Payroll Backoffice voor een actuele en volledig overzicht van de certificaten.

Vrijwaring inlenersaansprakelijkheid

Bij Payroll Backoffice is het mogelijk om alle afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies te betalen op de G-Rekening. Deze geblokkeerde rekening geeft je in combinatie met de NEN-certificering de zekerheid dat je bent gevrijwaard van aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

Het voorkomen van deze aansprakelijkheid is een belangrijk argument om met een payroll organisatie in zee te gaan. Zeker als veel samengewerkt wordt met ZZP krachten.

Voordelen van Payroll Backoffice

Wanneer je ervoor kiest om je backoffice uit te besteden, kun je genieten van veel voordelen. Niet alleen heb je meer tijd om te bemiddelen in arbeid, ook wordt de gehele afhandeling , verloning, facturatie, debiteuren financiering en beheer uit handen genomen. Daarnaast kun je ook het juridisch werkgeverschap uitbesteden, waardoor ook de werkgeversrisico’s worden overgenomen. Daarnaast biedt Payroll Backoffice je:

  • transparantie over de arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten;
  • stipte en correcte uitbetaling;
  • informatie over cao en pensioen;
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid;
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met u als werkgever.

Meer informatie Payroll Backoffice

Wanneer je nog vragen hebt of benieuwd bent wat Payroll Backoffice voor je kan betekenen, neem dan contact op via de site van Payroll Backoffice. Het bedrijf kan door middel van een vrijblijvend, persoonlijk intake gesprek goed inzichtelijk maken wat zij voor jou kunnen betekenen.

Tarieven Payroll Backoffice

Payroll Backoffice baseert haar tarieven voor payrolling altijd op basis van het bruto uurloon van een werknemer. Het klanttarief wordt berekend door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een zogenaamde omrekenfactor. Zie de site van Payroll Backoffice voor meer informatie over de gehanteerde tarieven.

De informatie over de CN Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 augustus 2017 )
[csbshare]