Please Payroll

Please payrollPlease Payroll is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Al sinds 2000 regelen zij onder andere salarissen, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en begeleiden ze re-integratie. Door te payrollen geeft u naast alle administratieve taken en personele risico’s ook het juridische werkgeverschap uit handen. Hierdoor kunt u zich 100% richten op uw core-business en kunt u datgene doen waar u concreet geld mee verdient. Met behulp van Please Payroll regelt u uw eigen personeelszaken in een handomdraai. Snel, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Personeelszorg groots regelen met Please payroll

Voor een MKB-bedrijf slokken personeelszaken en zorg voor personeel veel kostbare tijd op. Voldoen aan steeds weer veranderende wet- en regelgeving maakt het nog frustrerender. Ondernemers willen er dan ook graag van af. Tegelijkertijd wilt u als werkgever natuurlijk wél dat de zaakjes voor uw team goed geregeld zijn. Want goede teamspirit is goud waard. Gelukkig kan dit met payroll van Please!

Minder zorgen, meer ondernemen

Please combineert de wensen van veel MKB-bedrijven. U hebt geen omkijken naar personeelszaken en toch de zekerheid dat uw personeel in goede handen is. En uw team profiteert van de voordelen van onze gunstige eigen cao en arbeidsvoorwaarden. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor payrolling met Please. Zo regelt u uw personeelszaken groots en toch betaalbaar. Dat is werkgeven zonder zorgen!

Zie voor meer informatie over Please Payroll en haar dienstverlening de website van de Please organisatie.

De informatie over de Please Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 maart 2016 )
[csbshare]