Raaak Personeel Payrolling

Raaak Peroneel payrolling

Raaak Personeel Payrolling biedt payrolling diensten aan voor MKB bedrijven, grote organisaties en startende ondernemingen. Raaak geeft op haar website aan een solide partner te zijn voor haar opdrachtgevers in verschillende branches.

Volgens de organisatie is Raaak één van de weinige payroll bedrijven die niet met automatische incasso’s werkt. Maar een betalingstermijn van 14 dagen. Lees meer over Raaak Personeel Payrolling.

Integratie uitzendbureau

Raaak personeel payrolling biedt een uniek concept aan waarbij het samenwerkt met Raaak uitzendbureau. Zo kunnen de klanten van het payroll bedrijf ook gebruik maken van ondersteuning bij werving en selectie.

Verschillende locaties

Raaak personeel is opgericht door Marjan de Groot en Mark van Oosterhout. De organisatie is in september 2009 gestart in Alblasserdam. Op een voormalige Dactylo locatie. Na een succesvolle start zijn ook nevenvestigingen geopend. Raak Personeel Payrolling heeft vestigingen in de volgende locaties:

  • Alblasserdam (Hoofdkantoor)
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Papendrecht

De payrolling dienstverlening is ondergebracht in een aparte business unit. Op deze manier wil het een professionele dienstverlening in de markt zetten bij een toenemende vraag naar payrolling.

Scherp payroll tarief?

Raaak personeel payrolling geeft aan een scherpe prijs te kunnen hanteren voor de dienstverlening. Dit door een professionele organisatie en een efficiente dienstverlening. Geen overbodige kosten.

Raaak Personeel Payrolling neemt het risico op loondoorbetalingverplichting bij ziekte over. Eén loket voor al uw verzuimzaken.

Op de site van Raaak Personeel payrolling lees je meer over de dienstverlening van de organisatie. Natuurlijk op de site ook meer over payrolling zelf. Zodat je alle informatie hebt om te bepalen of payrolling ook iets voor u is.

Direct aanmelden

Op de site van Raaak Personeel payrolling kun je direct een online aanmeldformulier invullen. Zo kun je snel de personeelsleden onderbrengen bij de dienstverlener.

Lees meer over Raaak Personeel payrolling.

De informatie over de Raaak Personeel payrolling op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 28 mei 2016 )
[csbshare]