Repay Payroll

Repay payrollRepay Payroll is actief op de Nederlandse markt. Op de site van de organisatie staat te lezen dat Repay marktleider is op het gebied van payroll in de MKB markt en de detailhandel. Repay Payroll zet haar diensten in de markt met de leus “Zorgloos repayen”. De klanten die met de organisatie een contract afsluiten hoeven geen loonadministratie meer te voeren en lopen geen werkgeversrisico ten aanzien van de loonadministratie. Repay heeft op het moment van schrijven honderden kleine en middelgrote ondernemingen als klant. Deze klanten zijn verspreid over heel Nederland.

Continuïteit in samenwerking met Repay Payroll

In de samenwerking met haar klanten streeft Repay naar continiuteit. Bijvoorbeeld door de tarieven die Repay hanteert nagenoeg gelijk te stellen aan de som van de directe en indirecte loon- en loongerelateerde kosten van haar opdrachtgevers. Repay streeft er naar om de tarieven voor haar klanten zo laag mogelijk te houden. Maar Repay Payroll werkt ook actief mee om een kostenbewust personeelsbeleid te realiseren en een goed beleid te ontwikkelen om het personeelsverloop en ziekteverzuim onder controle te krijgen.

Partners van Repay Payroll

Om haar klanten nog meer voordelen te kunnen bieden heeft de organisatie samenwerkingsverbanden met verschillende partners. Dit zijn onder andere:

  • CZ Zorgverzekeringen
  • Fidelity Financiële diensten
  • Kamer van koophandel
  • Rabobank
  • Samenwerkende Ondernemers
  • VGZ Zorgverzekeringen

Repay Payroll actief met online adverteren

De laatste periode zie je steeds meer advertenties van Repay Payroll opduiken op de verschillende websites. Repay is dus erg actief om haar dienstverlening ook Online onder de aandacht te brengen bij werkgevers en werknemers.

Zie voor meer informatie over Repay Payroll de site van de dienstverlener.

De informatie over de Repay Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]