Staffable Payroll

Staffable payrollStaffable Payroll typeert zichzelf als de gastvrije payroll organisatie die is gespecialiseerd in het ontzorgen van de horecaondernemer. Met daarbij de focus op persoonlijk benadering. Sinds 2004 focust Staffable op de horecaondernemer.

De organisatie is gevestigd in Utrecht en valt onder de paraplu van de Mise en Place organisatie. Pensioenfonds Stipp is een partner van Staffable payroll.

Webbased Staffable oplossingen

Staffable biedt haar klanten een volledig webbased systeem aan dat altijd beschikbaar is. Maar ook de medewerkers van Staffable zijn bereikbaar tijdens de voor de horeca gebruikelijke tijden. Daarmee kan de klant optimaal bediend worden op de momenten dat het er ook echt toe doet.

Op de website van de organisatie staan de diensten als het roostersysteem en het inkloksysteem beschreven. Deze oplossingen geven de mogelijkheid om grip te krijgen en te houden op de personeelskosten en helpen bij een efficiƫnte inzet van arbeid.

Staffable Ambassadeurs

Op de site van Staffable staan een aantal filmpjes van ambassadeurs van de organisatie. Korte filmpjes van ambassadeurs door heel Nederland. Zo hoor je van de ondernemers zelf waar Staffable goed in is en op welke manier de dienstverlening aansluit op de activiteiten van de ondernemer.

Initiatieven waarbij Staffable betrokken is

Op haar site heeft de organisatie aan dat het betrokken is bij het Dance4Life event.

NEN Certificering

Staffable neemt al het papierwerk en de administratie over van de horeca ondernemer. Zodat deze de aandacht volledig bij het ondernemen kan houden. Deze dienstverlening van Staffable is NEN Gecertificeerd. De organisatie is ingeschreven bij het Register Normering Arbeid. Dit houdt in dat Staffable officieel is gecontroleerd op het voldoen van haar verplichtingen m.b.t. lonen, loonheffingen en omzetbelasting.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen we graag naar de site van Staffable payroll.

De informatie over de Staffable Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]