Tentoo Payroll Professionals

Tentoo PayrollTentoo Payroll Professionals is opgericht in 1992 en bestaat in 2012 dan ook al weer 20 jaar. De organisatie begon in eerste instantie onder de naam Payroll Services en was toen het eerste Payroll bureau van Nederland. De organisatie groeide van eenmanszaak uit naar een grote onderneming. In 2012 heeft de organisatie ruim 18.000 flexwerkers en freelancers op de Payroll staan. Ook het aantal bedrijven waarmee Tentoo samenwerkt is enorm. Dit zijn in 2012 al gauw 6500 bedrijven. In 2008 werd de naam van Payroll services omgezet naar Tentoo Payroll Professionals

Uitbreiding dienstverlening van Tentoo Payroll Professionals

Tentoo heeft besloten om haar dienstverlening verder uit te breiden dan alleen Payrolling. Zo biedt de organisatie ook salarisadministratie aan en een full service dienstverlening voor ZZP’ers. Deze markt met ZZP’ers is de laatste jaren enorm gegroeid. Maar deze zelfstandige ondernemers willen juist de focus leggen op ondernemen en niet op administratie of incasso zaken. Bij Tentoo kan een fullservice dienstverlening worden afgenomen. Daarbij kan de ZZP’er rekenen op een betaling van de factuur binnen 7 dagen en geen incassozorgen. Tentoo verzorgt de voorfinanciering.

De werkmaatschappijen van Tentoo Payroll professionals

De organisatie van Tentoo bestaat uit een groot aantal werkmaatschappijen met iedere organisatie zijn eigen specialisatie:

  • Tentoo DC&C B.V. – payrolling op basis van het Rariteitenbesluit, Het betreft hier artiesten, redactiemedewerkers en freelancers die niet onder een gezagsverhouding vallen.
  • Tentoo CF&F B.V. – payrolling op basis van een eigen CAO, voor opdrachtgevers en freelance medewerkers / flexwerkers die kiezen voor maximale flexibiliteit betreffende de inhuurtermijn, zonder dat een arbeidsrelatie ontstaat
  • Tentoo Flexolutions B.V. – payrolling op basis van de NBBU CAO, voor opdrachtgevers en medewerkers die in eerste instantie kiezen voor een flexibele inhuurtermijn, maar wel met uitzicht op een uiteindelijk (vast) dienstverband.
  • Tentoo Support B.V. – voor zzp’ers, richt zich op zzp’ers die behoefte hebben aan zekerheid omtrent de betaling van hun werkzaamheden, en daarnaast geen tijd kwijt willen zijn aan hun administratie en het bijhouden van hun kennis op dit gebied.
  • Tentoo Partners B.V. – salarisadministratie (voor uw vaste medewerkers), is gespecialiseerd in het voeren van de salarisadministratie voor kleine en middelgrote (bestaande) organisaties en startende ondernemingen.
  • Tentoo Insurances B.V. – verzekeringen voor payrollers, zzp’ers en ondernemers, aandachtsgebieden: ziektekostenverzekeringen, spaarloonregeling, levensloopregeling en pensioen, hypotheken, secundaire aansprakelijkheidsverzekeringen en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Tentoo Administratie Stichting – voor BTW-vrijgestelde opdrachtgevers, kan gebruikt worden op het moment dat een opdrachtgever BTW-vrijgesteld is.

Zie voor meer informatie over Tentoo Payroll Professionals de site van deze Payroll Onderneming

De informatie over de Tentoo Payroll Professionals op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]