Uitzendmarkt Payroll

Uitzendmarkt payrollUitzendmarkt is een jonge organisatie maar heeft al veel ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. De jonge ondernemers hebben de jaren ervaring uit een uitzendbureau in Alblasserwaard als start gebruikt voor een nieuwe eigen onderneming Uitzendmarkt. Het voordeel van deze nieuwe organisatie is dat de dienstverlening kon worden ingericht volgens de laatste mogelijkheden die de ICT kan bieden. Daardoor is de organisatie naar eigen zeggen nog daadkrachtiger en transparanter geworden.
Met een hoofdkantoor in Waalwijk wordt een franchise model in de markt gezet. Uitzendmarkt is gespecialiseerd op drie gebieden:

  • Uitzenden
  • Detachering
  • Payrolling

Uitzendmarkt Payroll diensten

Uitzendmarkt geeft aan op haar site een heldere uitleg over Payrolling, het uitzenden en detachering tegen een lager tarief. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van medewerkers en regelt Uitzendmarkt daarvan de verloning. Hiermee wordt Uitzendmarkt de juridische werkgever .

Goedkoopste Payroll services

Uitzendmarkt stelt dat het tot een van de goedkoopste aanbieders behoort van Payroll services. Het tarief wat Uitzendmarkt in rekening brengt kan vaak concurreren met de eigen kostprijs van de opdrachtgevers. Ten opzichte van uitzenden en/of detacheren kan de besparing zelfs nog hoger uitvallen. Om een indicatie te krijgen in de kosten van het payrollen kan een offerte worden aangevraagd bij een arbeidsexpert van Uitzendmarkt.

De voordelen van Payrollen bij Uitzendmarkt Payroll

Op haar site geeft Uitzendmarkt uitleg wat Payrollen is en hoe deze payroll constructie werkt. Maar ook wat de voordelen zijn van Payrollen bij Uitzendmarkt:

  • Vooraf inzicht in de kosten van personeel
  • Vast tarief
  • Periodiek een overzichtelijke factuur
  • Geen betalingsverzoeken van UWV of Belastingdienst
  • Professionele ondersteuning van Arbeidsexperts van Uitzendmarkt.

Zie voor meer informatie over Uitzendmarkt Payroll de site van de dienstverlener.

De informatie over de Uitzendmarkt Payroll op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 26 juli 2015 )
[csbshare]