YoungCapital Payroll

YoungCapital PayrollYoungCapital payroll levert als organisatie oplossingen op maat voor vaste werknemers of tijdelijke arbeidskrachten. De payroll organisatie is onderdeel van YoungCaptial B.V. dat als dienstverlener in HR oplossingen actief is. YoungCapital is misschien voor enkelen een onbekende. De organisatie geeft meer dan 20.000 arbeidscontracten op jaarbasis waarmee het veel expertise heeft opgebouwd op payrolling. Zelf geeft het aan dat het een van de grotere spelers is op payrolling gebied. De laatste tijd is de organisatie veel aan het adverteren op televisie en grote Billboards langs de weg. Het hoofdkantoor van YoungCapital staat in Hoofddorp.

Ook Payroll YoungCapital is aangesloten bij de ABU. Daarmee heeft de klant meer zekerheid dat het uitzendbureau financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten (ABU-CAO).

Gebruik van G-Rekening

Op haar website geeft YoungCapital Payroll aan dat het gebruik maakt van een zogenoemde G-rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Dit is een geblokkeerde rekening. Hiermee ben je als werkgever gevrijwaard van de aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

Eenvoudig Payroll offerte aanvragen

Op de site van YoungCapital Payroll kun je snel een eenvoudig een offerte aanvragen voor payroll dienstverlening. Daarvoor kun je op de site een online formulier invullen. Hierbij geef je onder andere de volgende informatie op:

  • Indicatie van bruto uurloon
  • aantal payroll kandidaten
  • geschatte aantal uren per week
  • en de plaats

En natuurlijk de bedrijfsgegevens met onder andere een e-mail adres waarnaar de offerte gestuurd kan worden. Met behulp van het online formulier bereken je ook direct het payroll tarief.

Voordelen van YoungCapital Payroll

Op de site geeft YoungCapital Payroll een korte opsomming van de voordelen van haar payroll dienstverlening:

  • scherpe tarieven
  • digitale verwerking van uren
  • maandverloning en weekverloning
  • koppeling met plansoftware

zie voor meer informatie over e payrolling dienstverlening de site van YoungCapital