Tentoo nieuwe partner ikwordzzper.nl

Tentoo samenwerking ikwordzzper.nlPayroll bedrijf Tentoo maakt vandaag via een persbericht bekend dat het een samenwerking is aangegaan met het informatie platform ikwordzzper.nl. Deze site wil een bron van informatie zijn voor zzp’ers over alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap. Tentoo ziet een duidelijk raakvlak tussen ikwordzzper.nl en de dienstverlening van Tentoo. Ook het payroll bedrijf wil het de zzp’ers makkelijk maken. Met payrolling en haar ZZP-Support ondersteunt Tentoo duizenden zelfstandigen, door hun de administratieve en financiële verplichtingen uit handen te nemen. In samenwerking met het netwerk van ikwordzzper.nl wil Tentoo in de toekomst de eenpitters nog meer ontzorgen.

Freelancen met meer financiële zekerheid

De oprichter van ikwordzzper.nl, Martijn Pennekamp laat weten blij te zijn met de samenwerking. Hij was al langer op zoek naar een partner voor het payroll vraagstuk. Payrolling kan namelijk van nut kan zijn voor zzp’ers, die willen ondernemen met meer financiële zekerheid. Via payroll zijn ze namelijk verzekerd voor de WW, de ZW en de WIA. Hij is dan ook blij met de samenwerking met het eerste payroll bedrijf van Nederland.

Schijnzelfstandigheid

Pennekamp ziet de samenwerking op het juiste moment tot stand komen. Want de overheid heeft aangekondigd dit jaar de schijnzelfstandigheid te willen aanpakken. De verwachting is dat veel zzp’ers die in een verkapt dienstverband werken daarmee in problemen komen. Pennekamp ziet in payrolling een eenvoudige oplossing voor deze groep zzp’ers. Deze oplossing kan nu op het platform ikwordzzper.nl worden aangedragen aan zzp’er. Lees meer over deze samenwerking op de site van het zzp platform en de site van Tentoo.nl.