Tentoo Payroll bedrijf ook in Eindhoven Strijp-S

Tentoo strijpPayroll bedrijf Tentoo is in 1992 opgericht en was daarmee het eerste Payroll bedrijf van Nederland. Sindsdien is de organisatie hard gegroeid en biedt het financiële diensten aan freelancers, flexwerkers, zzp’ers, opdrachtgevers en ondernemers. Tentoo heeft 10.500 organisaties in het bestand en 20.000 aangesloten freelancers. Hiermee een grote speler in de markt.

Broedplaats creatief talent

Tentoo maakte deze maand bekend dat het een nieuwe vestiging heeft geopend op Strijp-S. Deze nieuwe locatie in Eindhoven wordt gezien als een broedplaats van jonge, creatieve Freelancers. En van oudsher staat Tentoo bedrijven en freelancers in de creatieve sector bij. Tentoo had al vestigingen in Amsterdam en op het Media Park in Hilversum.

Op Strijp-S is Tentoo gevestigd in Seats2Meet, aan de Apparatenfabriek Torenallee 24 in Eindhoven. . Patrick Blom, manager Marketing en Communicatie van Tentoo: “De eerste reacties van freelancers en bedrijven op Strijp-S zijn positief. Dit sterkt ons in de gedachte dat er een goede match is tussen de dynamiek van ondernemers op Strijp-S en onze mogelijkheid hen te ondersteunen.”

In het persbericht geeft Tentoo aan dat freelancers en bedrijven in de creatieve sector zich graag willen focussen op het vak. Hierbij willen ze zich niet hoeven te bekommeren op de lastige administratie. Deze behoefte is nog steeds actueel. Maar veel mensen zijn nog niet op de hoogte van de financiele dienstverlening die ze via een Pyroll bedrijf kunnen inhuren. Met het gratis en vrijblijvend advies neemt Tentoo we veel zorgen en risico’s van freelancers en zzp’ersuit Eindhoven en omgeving weg.”

Onbekommerd ondernemen

Tentoo organiseert de komende periode gratis workshops op het terrein Strijp-S. Op 13 mei zijn freelancers en zzp’ers uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop ‘Onbekommerd ondernemen’. Tentoo geeft aan dat hierin verschillende aspecten aan bod komen over inkomenszekerheid. Deze bijeenkomst bij Seats2Meet in de Apparatenfabriek Torenallee 24 start om 13 uur. Aanmelden kan via de website van Tentoo.