YoungCapital presenteert beste zomerbanen

YoungCapital zomerbanenNu in de vakantie periode kijken veel jongeren uit naar de mogelijkheden om iets extra’s bij te verdienen. De zoektocht naar een mooie vakantiebaan is begonnen. YoungCapital speelt hier mooi op in door de beste zomerbanen top 10 te publiceren. Van Applegoeroe tot eilandhopper. Deze zomerbanen verdienen goed geeft YoungCapital aan en staan ook nog erg mooi op je CV.

Top 10 zomerbanen

YoungCapital heeft de volgende top 10 van zomerbanen:

  1. Apple Goeroe op afroep, je helpt mensen met de problemen die ze hebben met de iPhone of Macbook. Per fiets of auto bezoek je de mensen thuis om hun Apple apparaat te herstellen en/of te configureren.
  2. Franstalige klantenservice medewerker in Lyon, als klantenservicemedewerker in Lyon, help je de Nederlandse vakantiegangers die autopech hebben. Jij bent hun aanspreekpunt en helpt ze verder. Je hebt daarbij contact met de reizigers, garages, sleepdiensten en autoverhuurders. De huisvesting in Lyon wordt voor je geregeld
  3. Eilandhopper, je gaat aan de slag op de diverse waddeneilanden,. Een zomerbaan waarbij je actief kan zijn als flyeraar voor het Oeral festival op Terschelling. Of als hotelmedewerker op Ameland. Je krijgt de boottocht betaald en voor een kleine vergoeding per nacht kun je in het hotel overnachten en eten.
  4. Webshop-order picker, Je bent een belangrijke schakel in het snel geleverd krijgen van de bestelde producten in de webshop. Je weet in enorme magazijnen razendsnel de juiste bestellingen te vinden. Helaas moet je wel minimaal 23 jaar zijn
  5. EPD Specialist, Help de ziekenhuizen met hun EPD. Ziekenhuizen zoeken gemotiveerde talenten die ziekenhuismedewerkers alle ins en outs kunnen vertellen over het nieuwe elektronisch patiëntendossier (EPD). Je werkt hierbij samen met artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis, zodat je direct antwoord kunt geven op vragen.
  6. Studentenchauffeur, een bekend lease bedrijf zoekt studenten, die als studentchauffeurs zich bezig willen houden met het inspecteren, reinigen, afleveren en ophalen van auto’s. Als hiker verdien je harde euro’s in blinkende wagens. Van middenklasser tot luxemodel, ofwel: jouw kans om in een Porsche te rijden! Je moet minimaal 23 jaar zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs natuurlijk.
  7. Excel expert, Veel organisatie moeten grote achterstanden wegwerken en zijn op zoek naar administratief medewerkers. Nauwkeurigheid en een zelfstandige werkhouding zijn vereist. Gaat om een grote naam in de muziekindustrie die ondersteuning nodig heeft.
  8. Fuifnummer in pretpark, Wie gaat er in de attractieparken helpen? In de zomer hebben diverse pret- en vakantieparken kandidaten nodig die het leuk vinden om bij attracties te assisteren. Jij staat dus nooit meer in de rij voor een attractie! Bang voor achtbanen? Dan zijn er ook tal van horecafuncties in parken of bij beurzen en evenementen voorhanden
  9. Talenwonder internationaal kledingmerk, Als klantenservicemedewerker sta je klanten in het Engels, Frans of Duits te woord en behandel je hun vragen over de orderstatus en retourzendingen.
  10. Een eigen ijscoscooter, help de mensen aan een ijsje, Je rijdt in Apeldoorn op een speciale ijscoscooter door de stad. Geen hoge beloning maar wel veel gratis ijs.

Zie de site van YoungCapital voor meer informatie over de banen en de dienstverlening.